Eerste stappen richting ‘clubhuis’ voor ketendigitalisering

Het Opdrachtgeversberaad (OGB) heeft op woensdag 10 juli 2019 het beraad gehouden op een nieuwe tijdelijke locatie op de Graadt van Roggenweg in Utrecht. Hiermee zijn de eerste stappen gezet om te komen tot een ketenhuis voor ketendigitalisering. Momenteel wordt ook gezocht naar een permanente locatie.

Op de gezamenlijke locatie zijn de partners in de strafrechtketen voorzien van alle benodigde middelen om op een prettige manier met elkaar samen te werken aan het digitaliseren van stappen in de strafrechtketen. Lees meer over de weg naar een papierarme strafrechtketen.

Beeld: ©Marc de Barse / Valerie Kuypers
Marc de Barse, programmadirecteur digitalisering strafrechtketen, voor de ingang van de tijdelijke locatie op de Graadt van Roggenweg in Utrecht