Online LVB-Tour voor en door de strafrechtketen

Werk je in de strafrechtketen, dan heb je heel vaak met mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) te maken. Dat beïnvloedt de communicatie, omgang en niet te vergeten de toekomst van iemand met een LVB.

Het Centrum voor Criminaliteit en veiligheid organiseert een interessant programma online, de LVB-Tour. Tijdens deze unieke interactieve uitzending hoor je verhalen uit de praktijk en leer je meer over LVB en wat dat vraagt van jou als professional of beleidsmedewerker in de strafrechtketen.

De uitzendingen vinden plaats op:

  • Maandag     2 november  14.30-17.00 uur 
  • Donderdag 5 november  14.30-17.00 uur 
  • Maandag     9 november  14.30-17.00 uur 
  • Dinsdag     10 november  09.00-11.30 uur  

Meedoen aan de online LVB-Tour kan alleen op deze dagen. De uitzending wordt niet herhaald, dus zorg dat je erbij bent!

Voor meer informatie over de tour klik hier of meld je direct via deze link.