Impressie van 1e Dag van de Strafrechtketen

De strafrechtketen is in beweging en dat is gevoeld op 9 februari. Tijdens de Dag van de Strafrechtketen hebben studenten van het Mediacollege in Utrecht een videoverslag gemaakt. Bekijk het verslag en deel jouw verhaal via de ‘Mijn verhaal’ link.

Het verhaal gaat voort!

De Dag van de Strafrechtketen is voorbij, maar het verhaal gaat voort. Het verhaal van de strafrechtketen, verhalen van professionals, oud-gedetineerden, slachtoffers en … van jou! Jouw verhaal draagt bij aan het vormgeven van een gezamenlijke maatschappelijke ambitie van de strafrechtketen. Het zal niet bij de Dag van de Strafrechtketen blijven.

Houd vooral ook de verdere initiatieven van #ffsamenwerken op deze site.   En draag zo bij aan de ambitie en de werkagenda van de strafrechtketen. We blijven #ffsamenwerken!

Ank Bijleveld en Johan Bac

Voorzitter Bestuurlijk Ketenberaad en Directeur Strafrechtketen

Op het podium in de Jaarbeurs te Utrecht