Vertrek kwartiermaker Duurzaam Digitaal Stelsel Hans Timmermans

Hans Timmermans heeft besloten per 4 april 2022 zijn functie als kwartiermaker Duurzaam Digitaal Stelsel (DDS) over te dragen. Cecile van den Brandt, Programmamanager Programma Digitalisering Strafrechtketen (PDSK), neemt zijn rol tijdelijk over naast haar werk als programmamanager.

Afbeelding Hans Timmermans
Hans Timmermans

Sinds de komst van Hans zijn er concrete stappen gezet in het proces om te komen tot de opzet en inrichting van het DDS. Met name de oprichting van de CIO-beraad SRK, als motor van het DDS, is een belangrijke stap hierin geweest. Met de komst van de CIO-beraad SRK is ook de focus van de opdracht aan de kwartiermaker verlegd. Hans herkent zichzelf minder goed in deze rol en heeft daarom besloten het stokje over te dragen. De komende periode wordt samen met de CIO-beraad SRK, het Informatieberaad en andere betrokkenen besproken hoe verder te gaan.

Hans bedankt iedereen voor de samenwerking en de steun die hij bij zijn werk als kwartiermaker heeft ontvangen. Michiel de Ridder, directeur Directie Strafrechtketen: “Wij bedanken Hans voor het goede werk wat hij heeft gedaan en hebben respect voor zijn keuze om het stokje over te dragen”.